Aurinkotervehdykset ovat joogaharjoituksen kulmakivi

Tiesitkö, että erilaisia aurinkotervehdyksiä on kymmeniä erilaisia? 

Yksi aurinkotervehdys on hyvin lempeä, toinen hyvin vahvistava, kolmas venyttää lähinnä kehon takaosaa, neljäs vaatii jo miltei sirkusakrobaatin taitoja ja viides onnistuu toipilaalta tai vanhukseltakin.

Mikä aurinkotervehdyksistä sopisi sinulle parhaiten? Miten teet sen niin, että vahvistut ja kehosi saa avausta, mutta paikat eivät kipeydy.

Tässä minikurssissa neuvon, miten teet aurinkotervehdykset oikein, niin että ne virtaavat hengityksen tahdissa, vahvistavat ja avaavat kehoa juuri omalle kehollesi sopivalla tavalla.

Tässä videosarjassa opit tekemään kolme yleisimmin käytettyä aurinkotervehdystä - Klassinen (Sivananda), Astangan A ja Astangan B -aurinkotervehdykset. 

Aurinkotervehdyksiä on helppo tehdä itsekseen kotonakin. Jo viisi aurinkotervehdystä päivässä pitää kehon vetreänä ja hyväkuntoisena :)

Opi aurinkotervehdykset

Ilmainen minikurssi opettaa sinulle kolme yleisintä aurinkotervehdystä. Kolme ensimmäistä videota voit katsella heti, ja kolme seuraavaa, joissa opit niiden tekemisen tarkemmin, saat sähköpostiisi myöhemmin.