Jäseneksi Keitaalle

Rento ja hyvinvoiva keho, rauhallinen mieli

Varaa paikkasi tästä

Haluatko rentoutua, hellittää ja hengittää?

Vai olisiko sinulle tärkeintä päästä eroon jäykästä olosta ja kipuilevasta kropasta?

Vai haluatko voimistua, tehdä vaativaa joogaharjoitusta, oppia vaikka käsilläseisontaa tai solmuun vääntäytymistä?

 

Oli haluamasi joogatyyli millainen vaan, saat siitä rentoutta ja energiaa, paremmat yöunet, pysyvää hyvinvointia ja läsnäoloa arjessa ja juhlassa. 

Keitaan jäsenenä voit joogata säännöllisesti ja pitää yllä hyvää, rentoa oloa.

Kaksi jäsenyysvaihtoehtoa:

Yhden tunnin jäsenyys

Yhden jooga- tai pilatestunnin jäsenenä sinulle on joka viikko varattuna paikka tutussa jäsenryhmässä tutun ohjaajan kanssa. 

Anytime-jäsenyys

Anytime-jäsenenä sinulla on viikottain varattuna paikka kahdella jäsentunnilla ja niiden lisäksi voit käydä rajoittamattomasti Keitaan avoimilla tunneilla.

Huomaathan, että Keitaalla on kahdenlaisia tunteja – toiset ovat jooga- tai pilatestunteja vain jäsenille (= jäsentunnit) ja toiset ovat avoinna kaikille kävijöille myös kertamaksulla tai sarjakortilla (= avoimet tunnit).

Kun liityt Keitaan jäseneksi, annat joogan hyödyt itsellesi, sillä harjoituksessa käymisestä tulee osaa rutiinejasi ja tuttuun ryhmään on aina helppo tulla. Ohjaajakin pääsee auttamaan sinua aivan eri tavalla kuin jos kävisit vain avoimilla tunneilla, sillä hän oppii tuntemaan sinut ja kehosi, ja osaa arvioida millainen harjoitus sinulle parhaiten sopii, eikä hänen tarvitse toistella joka tunti samoja, aloittelijoille suunnattuja ohjeita.

Lisätietoja tuntityypeistä ja niiden sisällöstä löydät täältä

Hinnat

Yhden tunnin jäsenyys

- Alennushinta 58 € per kk voimassa 18.8.2019 saakka (norm 68 €) kun sitoudut 6 kk

- Alennushintahinta 72 € per kk voimassa 18.8.2019 saakka (norm 82 €) jos liityt toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

- varatessasi maksat varausmaksun 50 € joka vähennetään ensimmäisestä kuukausimaksusta, tämä ei siis ole ylimääräinen kulu! 

- jos maksat ensimmäiset 6 kk kerralla, saat vielä maksutapa-alennuksen 4 € per kuukausi

Anytime-jäsenyys

- Alennushinta 98 € per kk voimassa 18.8.2019 saakka (norm 108 €) kun sitoudut 6 kk

- Alennushinta 112 € per kk voimassa 18.8.2019 saakka (norm 122 €) jos liityt toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

- varatessasi maksat varausmaksun 50 € kahdesta tunnista, joka vähennetään ensimmäisestä kuukausimaksusta, tämä ei siis ole ylimääräinen kulu! 

- jos maksat ensimmäiset 6 kk kerralla, saat vielä maksutapa-alennuksen 4 € per kuukausi

Liity nyt ennakkovaraajan hintaan

Näin jäsenyys toimii

 • Anytime -jäsenenä voit käydä kahdella jäsentunnilla joka viikko, niihin sinulla on aina paikka varattuna
 • voit käydä niin monella avoimella tunnilla kuin haluat
 • jos olet poissa omaltaa jäsentunniltasi ja perut osallistumisesi ajoissa, voit korvata poissaolosi ilman korvausmaksua millä vain toisella jäsentunnilla jossa on tilaa ja joka on sinulle sopiva
 • Muista kuitenkin perua tuntisi jos et pääse paikalle!
 • Kun liityt, voit valita sitoudutko jäsenyyteen kuudeksi kuukaudeksi vai kuukausi kerrallaan
 • Jos liityt jäseneksi yhdelle jooga- tai pilatetunnille, sinulla on ryhmään aina paikka varattuna
 • jos olet poissa omalta jäsentunniltasi ja perut osallistumisesi ajoissa, voit korvata poissaolosi 2 € korvausmaksulla missä vain toisessa jäsenryhmässä jossa on tilaa ja joka on sinulle sopiva
 • Muista kuitenkin perua tuntisi jos et pääse paikalle!
 • Kun liityt, voit valita sitoudutko jäsenyyteen kuudeksi kuukaudeksi vai kuukausi kerrallaan
 1. Valitse ryhmä tai ryhmät joihin haluat mukaan.
 2. Mene Keitaan verkkokauppaan ja maksa varausmaksu kaikilta viikkotunneilta joihin haluat mukaan (huomaa että varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, voit myös siirtää varauksen veloituksetta toiselle henkilölle)
 3. Kun tulet ensimmäiselle tunnille, maksat jäsenyytesi ensimmäinen erän ohjaajalle. Voit valita samalla, miten pitkäksi ajaksi sitoudut (toistaiseksi tai 6 kk). Maksamasi varausmaksu vähennetään summasta. 

Jos olet poissa tunniltasi mistä tahansa syystä ja peruutat varauksesi tunnille viimeistään 4 tuntia ennen tuntia, voit korvata poissaolosi missä vain muussa Keitaan ryhmässä (huom ei avoimilla tunneilla) 2 € korvausmaksulla, tai jos sinulla on Anytime -kortti, korvausmaksua ei tarvita. Varausjärjestelmään pääset tästä.

Jos sairastut pidemmäksi aikaa, voimme hyvittää poissaolosi jälkikäteen pidentämällä jäsenyyskauttasi lääkärintodistusta vastaan.

Voit maksaa käteisellä, kortilla, liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, Virike) tai laskulla. 

Kun tulet ensimmäiselle tunnillesi, maksat tunnin ohjaajalle joko vain ensimmäisen kuukauden (jos liityt kesken kuun, maksat osuutesi ensimmäisestä kuukaudesta sekä sitä seuraavan kuun) tai halutessasi, voit maksaa kerralla ensimmäiset 6 kk (saat silloin alennusta maksusta 4 € pr kuukausi) Seuraavien kuukausien maksun voit joko maksaa aina ohjaajalle edellisen kuun aikana tai saada laskun sähköpostiisi tai verkkolaskun kuukausittan.

Jos et ole varma sopiiko jokin ryhmä sinulle, voit kirjoittaa viestin info@keidaswellness.fi niin voimme miettiä tilannettasi.

Ota mukaan joustavat, liikkumiseen sopivat vaatteet sekä joogamatto jos sinulla on sellainen. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit vuokrata maton Keitaalta 1 € hinnalla per tunti tai ostaa omasi Keitaan kaupasta tunnin yhteydessä. Keitaalta saat kaikki muuta tarvittavat välineet lainaksi.

Keitaan syyskausi 2019 alkaa 19.8.2019. Vuonna 2020 kausi jatkuu kesäkuun loppuun ja alkaa taas elokuun alussa.

Pääsääntöisesti ryhmiä ei ole joulun, uudenvuoden, pääsiäisen, vapun tai juhannuksen aikana. 

Heinäkuut Keidas on kokonaan suljettuna eikä kuukausimaksuja peritä.

Irtisano jäsenyytesi kirjallisesti lähettämällä viesti info@keidaswellness.fi Irtisanomisaika on 1 kk toistaiseksi voimassa olevassa jäsenyydessä. Jos sitoudut kuuudeksi kuukaudeksi, jäsenyys on sitova, mutta toki jos sairastut tai muutat pois paikkakunnalta, voit silti irtisanoutua aikaisemminkin, kirjoita silloin tilanteestasi info@keidaswellness.fi

Jos haluat käydä säännöllisesti tunnilla, joka ei ole jäsenryhmä vaan avoin tunti, voit varata sinnekin pysyvän paikan aivan samoin kuin jäsenryhmään. Ainoa ero on, että tunnilla ei ole aina ihan sama ryhmä ihmisiä vaan porukka vaihtuu. Ohjaaja oppii kyllä sinut tuntemaan ja jos hänellä on tunnin puitteissa siihen mahdollisuus, saat myös henkilökohtaista ohjausta 

Anytimejäsenenä sinulle on aina paikka varattuna kahdelle valitsemallesi viikkotunnille eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua niille. Näiden kahden tunnin lisäksi voit käydä rajattomasti Keitaan avoimilla tunneilla, niille varaat paikkasi itse Keitaan varausjärjestelmästä

Huomaathan, että Keitaan rajoitetun tilan takia on hyvin tärkeää, että peruutat varauksesi ajoissa jos et pääse tunnille. Voit perua varauksesi (sekä jäsentunnille että avoimelle tunnille) varausjärjestelmästä viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Perumattomasta tunnista laskutamme aina tunnin hinnan 17 € jälkikäteen.

Vuonna 2019 syyskausi alkaa vasta elokuun 19., joten elokuun hinta on vain 13/31 eli 0,42 kertaa normaalin kuukauden maksu. 

Liity nyt

Matkaa kohti hyvinvoivaa kehoa ja mieltä, edullisimmillaan vain 54 € / kk

Varaa paikkasi
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.